take a photo, take a picture....
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Elke
03 Februari 2009 | ,
daarna naar de perito moreno glacier geweest en ook nog een dagje naar vuureiland waar de dolfijnen om onze boot heen zwommen...
toen naar santiago... eerste avond gelijk goed uitgegaan met een local die we in valdivia hadden ontmoet (bleek hij hier nog bekend te zijn van een reclamespotje ook). pisco gedronken op een verjaardag van een stelletje gekken, op een dakterras met uitzicht over de hele stad. daarna naar een club en nog afterparty in het hostel met de jongens die er werkten. super leuke avond! dag erna naar een zwembad op een heuvel. en als je in het zwembad lag kon je ook de hele stad overzien. hoezo> backpacken is zwaar?!
toen zijn we nog voor twee daagjes naar mendoza (argentinie) gegaan. eerste dag naar de hotsprings en steak gegeten in een luxe restaurant. tweede dag gefietst op een argentijnse bmx naar de wineries. nou, met al die lekkere wijn op ging het fietsen toch wel iets moeilijker...
vanacht 5 uur bij de grens gewacht en nu zijn we weer terug in santiago voor onze laatste dagen.
en zaterdag zijn we weer terug in nederland, dus tot snel allemaal!!!
xxx
03 Februari 2009 - 14:55
Eef:
tot zondag bij de handbal?! :D
kus! -
03 Februari 2009 - 15:29
Cathelijne:
Bijna zu hause!!!
Ik vind het in ieder geval leuk dat jullie weer naar ons landje komen!! voor jullie zit nu natuurlijk wel het grote avontuur er op, dus hoop dat jullie met heeeeeel veeeeel plezier dit hebben beleefd en mooie herinneringen hebben!! En de mooie verhalen hoor ik snel!!
dikke kus en oet snellll -
03 Februari 2009 - 15:39
Marieke:
Ha elke!!
Ah jammer dat het er alweer op zit!!Wel gave foto's nog!Voor mij is het nu aftellen:)! Ga je nog mee naar Hastu?!Zou wel erg gezellig zijn! Goede terug reis nog! Liefs, marieke -
03 Februari 2009 - 15:42
Lau:
Wat klinkt dat vet zeg! Ben zooo benieuwd naar al jullie verhalen en foto's!! Dikke kus en tot in de nachtwachtpossie.. ik zal op jullie wachten ;-) -
03 Februari 2009 - 19:14
Coen:
Respect!!!! Veilige terugreis gewenst en ik wil gauw alle verhalen horen!! -
04 Februari 2009 - 17:32
Natascha:
kom je zaterdag al terug!!! Ik heb je zooveeel te vertellen... mis je en ik bel je zaterdag..
xxxx natas -
04 Februari 2009 - 17:40
Kevin:
Cooool Elke!
Nog even en ik sta er ook.. Volgende week verlaat ik Buenos Aires en vlieg ik naar Ushuaia! Op naar de wildernis,haha
Geniet van de laatste dagen! Keep in touch,Besos! -
05 Februari 2009 - 18:13
Die foto ziet er super mooi uit zeg! Ben nu zelf ook in patagonië en al helemaal zin om de tocht ook te gaan lopen!
Heel veel plezier weer in nederland!:D
x Anna -
05 Februari 2009 - 19:34
Laura H.:
Hee El!
Hele goede terugreis gewenst! En ik ben heel benieuwd naar al je verhalen.. Ik heb je waarbenjij.nu verhalen met veel plezier gevolgd! Tot in Nland :D
XXXXX -
06 Februari 2009 - 12:26
Suuz:
Moeten we je mooie verhalen gaaan missen, snik!
Goeie reis,
kus -
07 Februari 2009 - 09:34
Kees Duyvene Enz.:
Welkom thuis Elke,
"Wie verre reizen maakt kan veel verhalen." Voorlopig zul je je ouders en iedereen om je heen daar nog veel van kunnen laten genieten. En, misschien in de naaste toekomst, ook de hele BK familie-clan. Ik vond je verhalen niet alleen hartstikke boeiend maar ook mooi vormgegeven.
Groetjes, ook aan je ouders.
Kees